Thursday, August 20, 2009

Arixa | Portraiture

PhotobucketArixa Si Comel yg Terjatuh... Padan Muka
Arixa&Mieya
Photobucket
Arixa Si Comel | Portraiture
Arixa
Photobucket
(khaidir yg kacak)

Sepetang bersama Wan Shahila a.k.a Arixa...
thnks to Arixa...
Petang tu aku sedikit kebosanan.. so aku ajak la dak2 semaktab(akmal, khidir, Kak Bud 450D, Umi D80, Cat Berbelang D60, Ezzati) aku ni kuar utk menembak arixa.. so layan je apa yg ada ni.. update later....

15 comments:

tukangbuatsushi said...

selamat menyambut ramadhan...

HaZyQ said...

selamat menymabut ramadhan jugaa

kiDs'aRtphotoS said...

ahhaha..
hensem bai..
haha..
len kli nk kua ajak aku lagi...
hahaha

fareezkario said...

arixa yang comel

pandai ko shot..xleh nak tgk sume plak

tenet aku lbt or pic ko berat sgt??..huhu

HaZyQ said...

haahaha... ok.. aku ajak..


gmba besar kot.. tp dsbbkan tenet lembap la tu.... hahaha

silentshutter said...

huhu..model tu brani mati gler, bring ats rumput mau menggatal la,ahaha pndai jek wan sha posing ek, sah2 leh jd model payung ni,weh nt nk menembak jgn lpe ajk aku weh!huhu

HaZyQ said...

hahah.. ye.. ok
haha.. die sanngup wat apa saje demi ak
hahaha
ala.. atas rumput je.. blum atas railway station lagiii

Fara.Da.Sen$ei said...

hazyq!
gune lense ape nie??
sume pic best!!
ske3!! :)

HaZyQ said...

50mm f1.8. tu bokeh die meleleh tu.. hee

.FNA. said...

mMg pRo la..hUu..nAk jD mOdeL gak..HaHa ((=
jOke..
nWay,,i Link u..
mNtk uR eMail..cz mau inviTe dLm my bLog k..
(=

HaZyQ said...

hazyq_04@yahoo.com (ym juga)

hee....

HaZyQ said...

eh.. utk blog..
aku.hazyq.foto@gmail.com

encikcak said...

nice...........

3rd last tu aku sukak.

HaZyQ said...

thnks encik cak

ARIXA XANDRIA said...

OMG besarnyer saye..
maloo la~
huhuhu..

About Me

My photo
Diari Kehidupan Orang Kecil

Jom Follow